| http://tw.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=1007100808181
見到d咁既問題同答案... 除左苦笑之外我真係唔知可以點...T_T
強問強答轉載如下:
問題:
Fx-wotd::閃字機網頁上寫說: 近日有網路謠言 指本網有毒 網主推薦NOD32防毒軟件 試試閃字機是否有毒
閃字機就係好到 會讓你做好又上傳 厲害吧? 不知道是真的還假ㄉ 我請問各位大大Fx-wotd::閃字機會中毒ㄇ
答案:
最佳解答 發問者自選 Fx-wotd::閃字機 應該是有毒ˇ http://www.xanga.com/rona_ex 他其中有一段↓ (轉載內容如下) 寧要告訴你悶,閃字機這個網站有病毒 所以啦?應該是有毒ˇ |
| |
| 有兩樣野想講講
1)可能好舊既圖會死link 因為server開始冇位...冇錢冇空間...
2)Adsense繁體中文觀測站都封埋adsense google我真係服左你orz
真係一間充滿人性既公司T_T |
| |
| 
閃字機一週年慶典 人流由香港轉去台灣 同google鬧番到冇收入 到呢家都冇收入...不過等下機會喇...
轉載潮文一篇慶祝一週年 做網做得有人幫我個網寫潮文 T_T 閃字機已經同朗豪坊關心妍同級數喇 T_T
不過唔怕認真講句 我個網冇毒架 =(
(轉載內容如下)
如提,寧不是要批評你們用閃字機作東西很爛
而是 寧要告訴你悶,閃字機這個網站有病毒
他設計這個網站只是要拿來盜人家的帳號或什麼的 - -"
寧非常確定是閃字機的問題!
閃字機的網站的病毒還滿強搭,最好不要在打開閃字機
閃字跡的病毒是刪不掉搭
你想閃字機有那麼好會讓你做好又上傳嗎?
他當然要達到他的目的!!!
寧之前也常常愛用閃字機
(蓮伊恩也是,不過現在不常ㄌ) 因為寧家搭電腦已經中毒嚕!!!(現在已經重灌嚕!)
閃字機的網站請不要在去開!!!!!
除非你喜歡家裡電腦中毒!!
有人看了這篇文章不爽請不要批評,寧只是為了大家好!
寧會發現這個網站有問題是因為,掃毒的時候有掃到這個網站的毒!
再提醒各位大大一點 你如果是用閃字機作素材的話,請你把你家裡的備分坎除,你的部落格的有弄到閃字機的文章也坎
雖然這樣很恨- -"
還有,請不要到有用到閃字機制作素材的網站觀看!!! 因為你也會中毒!
隨便你要不要坎除閃字機製作東西的文章!
我沒差!我只是建議而已!
如果可以的話也請各位引用此篇文章吧!
BY寧兒
|
| |
| google解封廣告一個月 竟然又因為排版問題再block過... 咁你一個月前到底點解會解封呢...
唉...呢家個每月既server錢都唔知點比出黎... 再咁落去個網遲早執笠大吉... |
| |